Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe auto. Wij hebben een checklist om u te informeren over wat er geregeld moet worden.


Voor uw nieuwe auto

Betaling, dit kan op verschillende manieren:

  1. Per bank vooraf: Het te betalen bedrag kunt u overmaken naar het vernoemde rekeningnummer op de koopovereenkomst. Vermeld hierbij het kenteken van de auto. De auto kan pas overgeschreven worden zodra het bedrag op de rekening zichtbaar is.
  2. Contant: Mocht u contant willen betalen is dit geen enkel probleem. De tenaamstellingscodes ontvangt u na de betaling om de auto te naam te stellen.

Verzekering
De verzekering van de auto dient u zelf te verzorgen.

Rijbewijs
Om de auto op uw naam te zetten heeft u een geldig rijbewijs nodig.

Wegenbelasting
De wegenbelasting gaat automatisch in, hiervan ontvangt u bericht van de belastingdienst.


Het voertuig dat u inruilt

Eigendomspapieren
Om de auto te vrijwaren hebben wij de papieren nodig van uw huidige auto. Dit kunnen kentekenpapieren zijn of een kentekencard en tenaamstellingscodes.

Wij kunnen uw auto niet vrijwaren als deze documenten niet aanwezig zijn:

  1. Kentekenpapieren: Deel 1A (voertuigbewijs), Deel 1B (tenaamstellingsbewijs) en Deel II overschrijvingsbewijs of het kentekencard en de tenaamstellingscode welke bestaat uit 9 cijfers.
  2. Het laatste APK rapport

Reserve sleutel
Elke auto heeft minimaal 2 sleutels. De reservesleutel dient ook ingeleverd te worden, bent u niet in bezit van een reserve sleutel dan dient u dit te melden zodat er rekening mee kan worden gehouden met de inruilprijs.